Upplevelse med Ribbåt i Göteborgs skärgård

Rigid Inflatable Boat – RIB, eller ribbåt som de kort och gott brukar kallas, är en gummibåt av så kallad speedboat-typ. I en ribbåt, har du möjlighet att uppleva Göteborg och dess skärgård på ett helt nytt, och ganska omvälvande sätt. För det mesta går det undan, ganska rejält fort, men vi kan givetvis också erbjuda långsamma njutbara turer.

Konferens, event och upplevelse i Göteborgs skärgård.

Båttur Vinga

RIB båt

En resa med oss är garanterat fritt från allt vad köer heter, och du erbjuds en fantastisk reseupplevelse i skärgårdens modernaste och snabbaste båtar. Våra ribbåtar rymmer upp till 12 personer, och de dubbla Evinrude-motorerna på sammanlagt 600 hästkrafter, ger bra skjuts. Båtarna har en toppfart på smått otroliga 60 knop, en fantastisk upplevelse av fart och fläkt.
Hos Ribbåt Göteborg erbjuds du alltid resa i toppmoderna båtar, med erfaren och välutbildad personal, med behörighet att trafikera hela skärgården. Vi tummar inte på komfort eller säkerhet, därför erbjuder vi givetvis er att låna både flytväst och seglarställ.
Vi har nu kört ribbåt i mer än 10 år, och våra båtar bemannas alltid av två erfarna och mycket kompetenta förare. Det blir en fartfylld och köfri resa, och sommarens härligaste och häftigaste upplevelse.

 

Kontakta oss snarast för en offert på ditt specialarrangemang, antingen genom ett mail eller genom att slå oss en signal. Vi ger dig ett snabbt svar, och utlovar sedan en fantastisk upplevelse för dig och dina gäster. Boka redan idag så att du försäkrar dig om att vi har rätt kapacitet ledig för ditt arrangemang i Göteborgs skärgård.